vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pieton, rănit de un motociclist din Olt

Un tânăr, de 20 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, de poliţiştii vâlceni, pentru comiterea a patru infracțiuni rutiere.

Potrivit Poliției, R.M.L., de 20 de ani, din comuna Brastavăţu, judeţul Olt, în timp ce conducea o motocicletă, cu numere de înmatriculare provizorii expirate, a acroşat un pieton care se angajase în traversarea regulamentară a străzii Calea lui Traian din Râmnicu Vâlcea, pe trecerea de pietoni, din dreptul Şcolii Take Ionescu, provocând rănirea acestuia.

Imediat după producerea accidentului rutier, olteanul a demontat plăcuţa cu numărul de înmatriculare de pe motocicletă şi a abandonat vehiculul la faţa locului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii rutieri au probat activitatea infracţională a tânărului în cauză, constatând că acesta nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar motocicleta pusă în circulaţie pe drumurile publice avea numărul de înmatriculare provizoriu expirat din luna aprilie 2017”, arată reprezentanții IPJ Vâlcea.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar joi urma a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă. Ele este acuzat de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unei motociclete neînmatriculată, fără permis de conducere şi fuga de la locul accidentului.

Politica