joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fostă „tehnocrată”, noul inspector şcolar de geografie, după ce contracandidaţii săi au lipsit de la concurs

Fostul inspector şcolar general adjunct, Dalia Cîrstea, a reuşit să promoveze cele trei probe ale concursului pentru ocuparea postului de inspector şcolar pentru geografie desfăşurate, miercuri, în detrimentul celor doi contracandidaţi ai săi care, însă, au lipsit de la una sau mai multe probe.

Postul de inspector şcolar pentru geografie a fost cel mai disputat, la concursul organizat de ISJ Olt, miercuri, pentru ocuparea a nouă posturi de inspector şcolar, din care patru sunt cu jumătate de normă. Pentru ocuparea acestei poziţii s-au înscris fostul inspector şcolar general adjunct, Dalia Cîrstea, Zamfir Datcu, fost ocupant al acestei poziţii, şi Adina Maria Gruia, director al Colegiului Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu”.

Potrivit rezultatelor oficiale publicate pe site-ul ISJ Olt, cea care a prevalat din această competiţie a fost Dalia Cîrstea, aceasta obţinând nota 9,50 la proba scrisă, 8,66 la interviu şi 8,50 la evaluarea CV-ului. În schimb, Zamfir Datcu a lipsit de la interviu, după ce a obţinut nota 6 la scris şi nota 7,75 la evaluarea CV-ului. Adina Maria Gruia, a lipsit atât de la proba scrisă, cât şi de la interviu, ea fiind notată cu 9,25 la evaluarea CV-ului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Candidaţii pe celelalte posturi de inspector şcolar au concurat singuri, reuşind şi să promoveze, după cum urmează: inspector şcolar pentru limbi moderne (normă întreagă) – Simona Antonie, inspector şcolar pentru informatică (jumătate de normă) – Marius Cătălin Ciurea, inspector şcolar pentru fizică (normă întreagă) – Maria Corcoveanu, inspector şcolar pentru educaţie fizică și sport (normă întreagă) – Toma Prună, inspector şcolar pentru minorităţi naţionale (jumătate de normă) – Felicia Ciocîrlan-Şerban, inspector şcolar pentru învăţământ special (jumătate de normă) – Claudia Niţulescu, inspector şcolar pentru proiecte educaţionale (normă întreagă) – Nicolae Loghinaş, inspector şcolar pentru învăţământ particular şi alternative educaţionale (jumătate de normă) – Gabriela Şerban.

Candidaţii vor mai fi susţine încă două probe, în perioada următoare: susţinerea lecţiei şi asistenţa la lecţie.

Politica