sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cumplit cu trei morți la Orșova, pe Valea Cernei

Carnagiu pe DN6 la Orșova, Mehedinți, unde în urma unui accident rutier și-au pierdut viața 3 persoane. Este vorba de un cuplu din Severin, soț și soție și o femeie din comuna Jiana.

La ora 20:59, Detașamentul de Pompieri Orșova a intervenit cu 14 pompieri militari, două autospeciale de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, pe raza municipiului Orșova, DN6 – zona Valea Cernei, la un accident rutier produs între două autoturisme.

Accidentul s-a soldat cu trei victime, găsite în stare de inconștiență, două dintre ele fiind încarcerate. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea celor două victime, cărora li s-au efectuat manevre de resuscitare, concomitent cu asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor. Din nefericire, toate cele trei victime au fost declarate decedate de medicul SAJ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cea de a patra persoană implicată în accident a refuzat evaluarea medicală. La intervenție au participat şi două echipaje medicale de la S.A.J. Caraș Severin. Pe timpul intervenției, circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri.

Un viceprimar grăbit și o șoferiță care nu s-a asigurat

Viceprimarul municipiului Caransebeş, Marius Isac se deplasa pe DN 6 la volanul unui autoturism aparținând Primăriei Caransebeș. El urma să ajungă la Craiova unde trebuia să participe la un curs pe teme ISU. Potrivit anchetatorilor, cele trei persoane din Mehedinți aflate într-un autoturism au murit după ce şoferiţa mașinii ar fi întors pe linie continuă, iar vehiculul a fost spulberat de alt autoturism care circula cu viteză din sens opus.

Şoferul celui de-al doilea autoturism, viceprimarul din Caransebeș, Marius Isac, nu a mai putut evita impactul cu maşina care i-a apărut brusc în faţă şi a intrat din lateral în partea dreaptă, spate. Impactul a fost atât de violent că autoturismul în care se aflau cei trei oameni a fost spulberat de pe şosea, iar una dintre victime a fost aruncată din maşină.

Deşi impactul a fost extrem de violent, viceprimarul a scăpat nevătămat. Centura de siguranță i-a salvat viața. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au reuşit să identifice victimele, un bărbat, de 58 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, soţia bărbatului, în vârstă de 54 de ani, iar cealaltă victimă este o femeie, în vârstă de 45 de ani, din comuna Jiana, județul Mehedinţi.

Politica