joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se caută soluții pentru situația depozitului de deșeuri de la Măldărești

Gestionarea deșeurilor menajere a fost discutată, luni, la Prefectura Vâlcea. Mai exact, se încearcă găsirea unor soluții pentru situația depozitului de deșeuri de la Măldărești, depozit contestat de autorităţile locale şi de localnici, aceștia susţinând că firma care îl gestionează nu ar respecta normele legale în domeniu.

La ședința de la Prefectură au luat parte reprezentanți ai administrației locale și ai unor societăți de salubrizare.

„Au fost discutate probleme juridice existente între unităţile administrativ teritoriale şi societăţile de salubrizare, privind gestionarea deşeurilor menajere, dar şi situaţia actuală a depozitului de deşeuri din comuna Măldăreşti. În urma discuţiilor, s-a stabilit ca în perioada următoare, toţi factorii implicaţi să prezinte potrivit competenţelor legale, propuneri şi soluţii de rezolvare a situaţiei existente, referitoare la gestionarea deşeurilor din cadrul localităţilor, dar şi pentru rezolvare a situaţiei depozitului de deşeuri din comuna Măldăreşti”, potrivit unui comunicat de presă transmis de Prefectura Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Participanţii la întâlnire și-au luat angajamentul ca, până la şedinţa de luna viitoare, să propună soluţii de rezolvare a situaţiei de la depozitul din comuna Măldăreşti.

Politica