vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițiștii gorjeni anchetează două cazuri de moarte suspectă

Polițiștii din Gorj anchetează două cazuri de moarte suspectă, constatate luni în localitățile Turceni, respectiv Mătăsari.

Astfel, pe 22 mai, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizaţi prin apelul 112, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a decedat în timp ce era transportată cu ambulanța la spital. Din cercetările efectuate de polițiști la faţa locului, s-a constatat faptul că un bărbat de 66 de ani, din comuna Negomir, în timp ce se afla la pescuit pe raza comunei Plopșoru, i s-a făcut rău, pierzându-și cunoștința. Un echipaj medical i-a acordat victimei primul ajutor și a efectuat manevre de resuscitare, iar ulterior, în timp ce era transportată cu ambulanța la spital, a fost constatat decesul. Cadavrul nu a prezintat urme de violenţă și fiind transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Totodată, tot luni, polițiști din cadrul Postului de Poliţie Mătăsari au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie de 63 de ani, din localitate, despre faptul că este posibil ca vecinul său să fie decedat în locuință, deoarece nu l-a mai văzut.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cercetările efectuate, s-a constatat că un bărbat, de 42 de ani, a fost găsit decedat într-o cameră a locuinței, în care locuia singur, iar cu ocazia examinării cadavrului nu s-au identificat urme de violenţă. Medicul de familie a precizat că bărbatul figura în evidenţele cabinetului cu afecțiuni medicale incurabile. Cadavrul a fost transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă).

Politica