joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Viitorii jandarmi vor susţine testarea psihologică

Candidații înscriși pentru locurile puse la dispoziție de Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza București- arma Jandarmi- vor susține miercuri, 31 mai a.c., prima probă, respectiv examinarea psihologică.

Această probă, vizita medicală şi verificarea aptitudinilor fizice reprezintă probe eliminatorii pentru cei care doresc să urmeze o instituție care formează personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

În urma examinării de către specialişti din cadrul Centrului de Psihosociologie al M.A.I., candidații care vor primi avizul ,,apt psihologic” vor susține celelalte probe de concurs în perioada 24 iulie-11 august 2017, la Academia de Poliţie ,,A.I.Cuza București.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Până în prezent, la nivelul Jandarmeriei Mehedinți au fost recrutați 11 candidați care au optat pentru învățământul universitar și 19 candidați pentru școlile de subofițeri. Reamintim celor interesaţi că termenul limită pentru depunerea dosarelor este până la data de 09 iunie 2017, pentru instituţiile de învăţământ universitar şi până la data de 28 iulie 2017, pentru şcolile postliceale.

Relaţii suplimentare privind condiţiile înscrierii şi depunerii dosarelor de candidat pentru examenul de admitere se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, situat pe strada Portului nr.2, zilnic între orele 08.00-16.00, sau pe site-ul unităţii www.jandarmeriamehedinti.ro

Politica