sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Mic bilanț la o școală privată mare

În anul școlar 2016-2017, elevii Liceului Teoretic Privat ”Șerban Cioculescu” din Drobeta Turnu Severin, administrat de reputatul profesor Ion Nănuți, au participat la numeroase concursuri școlare și extrașcolare obținând rezultate semnificative:

  • Concursul cu tematica de protecție civilă ” Cu viața mea apăr viața” etapa locală desfășurat în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mehedinți în data de 22.03.2017 unde elevii liceului coordonați de prof. Băbăț Andrei-Florin au obținut Mențiune.
  • La concursul județean ”Drumul spre succes- Micul antreprenor” desfășurat în parteneriat cu Colegiul Național Economic Theodor Costescu în data de 15.05.2017 elevele Szaniszlo Alina și Vâlvoi Anda au obținut locul III respectiv Mențiune, fiind coordonate de prof. Andrițoiu Leontina Codruța.
  • În urma participării la concursul național ”Din virtual în real” ediția a VI-a 2017 organizat de Colegiul Economic din Buzău, secțiunea ”Slogan”, firma de exercițiu Farmexim SRL înființată de elevii de clasa a XII-a A coordonați de prof. Andrițoiu Leontina Codruța a fost clasată pe locul II.
  • Elevii liceului au participat de asemenea la concursul național ” Scrisoare pentru prietenul meu” din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară unde au obținut:
  1. Vâlvoi Anda- locul I coordonată de prof. Băbăț Andrei- Florin
  2. Leahu Mădălina- Mențiune coordonată de prof. Andrițoiu Leontina Codruța
  3. Cafadaru Gabriela- Mențiune coordonată de prof. Andrițoiu Leontina Codruța
  4. Vițel Fabian- Mențiune coordonat de prof. Nistor Valeria
  5. Crețescu Roxana – Mențiune coordonată de prof. Bobic Maria
  6. Alexandrescu Daria- Mențiune coordonată de prof. Bobic Maria

Politica