sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Intervenţii ISU Dolj în ultimele două zile

În perioada 20.05 – 22.05.2017, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină:

În data de 21.05.2017, ora 00.03, Secţia Pompieri Craiova – Punct de Lucru Filiaţi a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit în scara blocului K6, din oraşul Filiaşi. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la deferite obiecte depozitate în scara blocului. În urma acestuia au ars obiecte şi mobilier depozitate în scara blocului (mase plastice, 1 cărucior pentru copii, 1 şifonier din lemn, 2 baxuri polistiren, izolaţie cabluri electrice). S-au degradat: 2 maşini de spălat, 2 biciclete, 1 contor gaze naturale.Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unei flacărări  (folosirea intenţiontă a sursei de aprindere pentru a genera incendiul).

În data 21.05.2017, ora 10:00, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a acţionat cu un echipaj de căutare-salvare în com. Coşoveni, pentru scoaterea unui persoane în vârstă de 30 ani, înecată într-o fântână publică. Echipajul de pompieri, a intremprins acţiuni de căutare a persoanei în fântâna publică care avea o adâncime de aprox. 15 m, dintre care 9 m erau cu apă. Misiunea pompierilor a durat mai puţin de 60 minute pentru recuperarea cadavrului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot în data de 21.05.2017, ora 16:21, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a acţionat în mun. Craiova, str. Revoluţiei, bl. 22, pentru a transporta o persoană supraponderală (Maria N., 70 ani) din locuinţă la echipajul SAJ Dolj.

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

– descarcerare – 1

– asistenţă medicală de urgenţă aeriană – 5                                                  

– asistenţă medicală de urgenţă – 51

Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova (T.I.M) – 7 intervenţii.

Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova (NEONAT) – 1 intervenţie.

Detaşamentul de Pompieri Calafat (E.P.A.) – 10 intervenţii.

Secţia de Pompieri Craiova (E.P.A.) –12 intervenţii.

Secţia de Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 8 intervenţii.

Secţia de Pompieri Segarcea (E.P.A.) – 8 intervenţii.

Garda de Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 5 intervenţie.

Politica