joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihail Genoiu, înscris oficial în cursa pentru Primăria Craiova

Mai marii PSD Dolj s-au strâns duminică dimineață la Biroul Electoral  pentru ai arăta susținerea față de Mihail Genoiu care și-a depus candidatura pentru fotoliul de Primar.

Vreau să vă spun că nu am niciun fel de emoții și sunt foarte încrezător în aceste alegeri pentru că de cinci ani de zile craiovenii sunt alături de noi, de cinci ani de zile craiovenii au văzut ce se întâmplă în orșul Craiova și îi asigur pe această cale că ritmul nu va scădea nicio clipă, că vom susține același ritm susținut de organizare, de dezvoltare, orașul a înflorit și va o va face în fiecare clipă. (…) Nu cred că va exista niciun fel de emoție în a derula noi proiecte și a face pe placul craiovenilor Cu această ocazie vreau să vă asigur de maxima transparență față de toți cetățenii Craiovei, față de toate doleanțele lor și de toate ideile inovatoare pe care le au cetățenii”, a declarat Genoiu.

Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda a precizat că pentru susținerea candidaturii lui Mihail Genoiu au fost stânse peste 35.000 semnături:Vreau să mulțumesc tuturor celor din Organizația Municipală a PSD care au fost alături de noi și de domnul Genoiu în această perioadă, am reușit să strângem peste 36 de mii de semnături. Ne așteptăm ca numărul de voturi la alegeri să fie mai mare decât asta. Ne așteptăm să luăm peste 50 la sută”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lia Olguța Vasilescu, fost Primar al Craiovei, actualmente ministru al Muncii și Solidarității Sociale, prezentă la eveniment, a afirmat că nu îi este indiferent cine va conduce orașul, iar președintele Consiliului Județean, Ion Prioteasa, a declarat, la rândul său, că Mihail Genoiu este o bună variantă mai ales pentru proiectele derulate în paralel cu Consiliul Județean.

Detalii, în ediția tipărită de luni a cotidianului regional „Jurnalul Olteniei”.

Politica