Actualitate, Dolj, Oltenia

Studenţii FEAA Craiova, la Monetăria Statului și Banca Națională a Romaniei

 

Un grup de 34 de studenți, membri ai Cercului de banking, din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea din Craiova, au fost joi, 18 mai 2017, într-o vizită tematică la Monetăria Statului, unde le-au fost prezentate tehnologiile trecute și actuale de creație și batere a monedei, a medaliilor și a altor produse specifice (decorații, sigilii etc.).

Apoi, la Banca Națională a României, studenții au vizitat Muzeul B.N.R. și Expoziția Tezaur, unde au apreciat vasta colecție numismatică. Vizita s-a încheiat cu un tur al Palatului B.N.R.

Vizita tematică este parte integrantă a proiectului Educaţia financiară – provocări şi soluţii, implementat de Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor în parteneriat cu Banca Națională a României și alte instituții din mediul financiar – bancar şi coordonat de prof. univ. dr. Cristi Spulbăr și conf.univ.dr. Cristian Stanciu.

Mai multe detalii puteţi afla accesând pagina de facebook a Cercului de banking:https://www.facebook.com/BankingScientificCircle

Previous ArticleNext Article
Comentarii
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE