vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-a deschis ”Expo-Flora”

Cea de-a XXIII-a ediție a manifestării ”Expo-Flora”, eveniment destinat iubitorilor de flori, firmelor din domeniul floral, producătorilor sau comercianților de flori și material dendrologic a debutat, joi, pe esplanada din centrul Slatinei. Acțiunea se desfășoară, pentru al patrulea an consecutiv, în acest perimentru.

 

Zeci de comercianți din Oltenia, dar și din București, Argeș, Harghita ori Bacău, au expus spre vânzare flori, pomi fructiferi, ori produse de artizanat, dulciuri preparate acasă și chiar costume populare.
„Este a XXIII-a ediţie «Expo-Flora» şi avem 60 de comercianţi participanţi. Noi chiar ne-am bucurat că avem atât de mulţi, am văzut oameni de la Harghita, Bacău, Craiova, dar şi olteni de-ai noştri de la Grojdibodu, Giuvărăşti. Ce am văzut, astăzi, aici chiar mi-a plăcut, sperăm ca timpul să ţină cu noi, iar cât mai mulţi slătineni să vină să privească aceste flori frumoase, aceste obiecte deosebite şi, bineînţeles, să facă vânzare. Anul trecut am avut 50 de comercianţi, la ediţia din acest an sunt mai mulţi, cu zece în plus. Să sperăm că la anul vor fi şi mai mulţi. Am găsit oameni aici care vin în fiecare an, iar dacă au revenit, înseamnă că lucrurile sunt bine şi vânzările le-au mers. Cei care sunt pentru prima dată la Slatina au lăudat evenimentul, înseamnă că oamenilor chiar le-a mers bine. Se întâmplă de 23 de ani şi este o tradiţie! Nu avem de gând să încetăm acest eveniment, să rupem tradiţia, în fiecare an vom organiza «Expo-Flora»”,  a declarat Emil Moț, primarul municipiului Slatina, în deschiderea evenimentului.

Pentru a-și putea vinde produsele în cadrul ”EXPO FLORA SLATINA”, expozanții  plătesc o autorizație de funcționare în valoare de 12 lei/zi, la care se adaugă o taxă de teren pentru expunere de 2 lei/mp/zi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica