vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Afacerist din Corabia și fosta sa soție, suspectați de fraudă

Un afacerist din Corabia și fosta sa soție sunt suspectați de fraudă. Miercuri, Alex Belgianu, cetăţean belgian şi fosta sa soţie, cetăţean român, dar cu reşedinţa în regat, au fost vizați de percheziții ale Lucrătorii Seviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul IPJ Olt.

„În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe documente financiar-contabile şi a fost aplicat sechestru asupra a 18 imobile, ce aparţin unei societăţi comerciale cu sediul în oraşul Corabia, şi a două persoane, din Belgia“, arată IPJ Olt.

Potrivit Poliției Olt, cele două persoane sunt bănuite că, în perioada 2006-2017, prin intermediul a două societăţi, cu sediul în Belgia, ar fi retras în mod ilegal mai multe sume de bani şi ar fi făcut transferuri de bani către România, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.000.000 euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Cercetările se efectuează într-un dosarul aflat în instrumentarea autorităţilor judiciare din Belgia, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deturnare de fonduri şi spălare a banilor“, mai arată IPJ Olt.

Politica