vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovenii luptă pentru finală

Pierzând surprinzător în tur pe teren propriu, CSU Craiova are de remontat eșecul suferit în fața Voluntariului pentru a se califica în finala Cupei României, competiție pe care oltenii doresc să o câștige. În această seară, de la ora 20.30, formația craioveană va întâlni, la Chiajna, FC Voluntari pentru manșa retur a semifinalelor Cupei.

Craiovenii sunt obligați la victorie după înfrângerea cu 1-0 din tur, obținută în finalul partidei de gruparea ilfoveană în urma unui penalti. CSU Craiova a umilit Voluntariul în meciul retur din sezonul regulat, când a câștigat cu 5-0 pe teren propriu, dar acum contextul este unul diferit și ilfovenii vor încerca pe cât posibil să își apere avantajul din tur. Misiunea lui Mulțescu va fi și mai grea fiindcă nu îi va putea folosi pe Briceag și Bancu, iar Bucurică este incert, banda stângă fiind astfel compromisă.

“Este un joc foarte important pentru că putem câștiga un trofeu. În tur am pierdut acasă neașteptat, dar veneam la două zile după meciul cu       Dinamo și o parte din motivație s-a consumat atunci. Mai și pierdusem doi jucători care au luat roșu. Am ratat în startul partidei, ne-am făcut singuri probleme. Au fost iar greșeli de arbitraj, trebuia să primim un penalty. Noi trebuie acum să întoarcem rezultatul, să câștigăm la Voluntari și să ne calificăm. Briceag și Bancu au cartonașe și nu vor putea juca, avem probleme pe banda stângă. S-a accidentat și Bucurică, nu știu dacă se va recupera până la jocul cu Voluntari”, a declarat Gheorghe Mulțescu, antrenorul echipei craiovene.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Partida dintre FC Voluntari și CSU Craiova va avea loc pe stadionul din Chiajna, începând cu ora 20.30.

Politica