marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Audieri la DNA Craiova. Vizați au fost angajați de la Drumuri și Poduri

Procurorii DNA Craiova au audiat, miercuri, mai mulți angajați ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, într-un dosar care ar viza modul în care a fost încheiat un contract-cadru cu firma Tehnologica Radion.

Nouă angajați ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova au fost chemați la audieri la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) din oraș, într-un dosar care ar viza modul în care a fost atribuit, în 2008, un contract-cadru cu firma Tehnologica Radion, firma omului de afaceri Theodor Berna, pentru întreținere drumuri și deszăpeziri, spun surse apropiate anchetei.
Reprezentanții Structurii Centrale a DNA au confirmat doar că se fac cercetări in rem și că a fost vorba de audieri de martori, fără a oferi detalii despre cauza cercetată.
Unul dintre angajații de la Drumuri ar fi depus o plângere în care a reclamat acest contract, spun surse apropiate anchetei. Aceleași surse au mai precizat că procurorii verifică și modul în care au fost întocmite documente justificative (foi de parcurs) pentru consum de combustibil pe perioada derulării contractului cu Tehnologica Radion.
Potrivit surselor menționate anterior, angajații de la Drumuri susțin că au întocmit documentele respective „așa cum au fost instruiți”.

Politica