vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Water Park-ul va avea platformă pentru chioșcuri

Water Park-ul din Lunca Jiului ar urma să fie conectat în mod direct la o platformă, aflată în directa sa vecinătate, fără a se mai părăsi incinta de către clienți. Aici ar urma să existe chioșcurile și diversele tonete cu băuturi răcoritoare și alte produse, care nu pot fi comercializate în incinta complexului acvatic, conform contractului de finanțare al proiectului pe fonduri europene.

Am discutat cu doamna Sevil Shhaideh despre această problemă. Este un indicator în contractul de finanțare care spune că nu este voie să existe activitate comercială în incinta suprafeței pe care se află Water Park-ul. Problema era cu ieșirea din incintă și cu accesul, cu brățările. Așa că am identificat un teren chiar lângă Water Park, care nu a fost afectat de proiectul pe fonduri europene, unde vom amenaja o platformă cu chioșcuri. Practic, Water Park-ul și această platformă, care va fi și ea îngrădită, vor fi legate, astfel încât să nu mai existe problema intrării și ieșirii din incintă. Aceasta este soluția la care ne-am gândit, iar procedurile pentru amenajare au început deja. Dacă totuși vom primi un răspuns afirmativ în ceea ce privește activitatea comercială în incintă, vom vedea cum le vom putea împăca pe toate”, a explicat, pentru Jurnalul Olteniei, primarul interimar al Craiovei, Mihail Genoiu.

În ceea ce privește recepția lucrării, aceasta ar trebui să înceapă cât de curând.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Astăzi (marți – n.r.) ar trebui să se ceară convocarea comisiei de recepție din partea constructorului, având în vedere că ieri (luni – n.r.) s-a făcut ultima dispoziție de plată”, a încheiat Genoiu.

Politica