Spărgător din Dârvari, căutat de poliție

Home Eveniment Spărgător din Dârvari, căutat de poliție
Spărgător din Dârvari, căutat de poliție

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Dârvari-Mehedinți, a dat o spargere de 14.000 de lei și a fugit din țară. Poliția e pe urmele sale. Polițiștii Secţiei 6 Poliţie Rurală Cujmir, efectuează cercetări față de un tânăr, de 21 de ani, care, ar fi sustras mai multe bunuri şi bani dintr-un autoturism.

În urma activităţilor efectuate, la data de 15.05.2017, polițiștii Secţiei 6 Poliţie Rurală Cujmir, au identificat un tânăr, de 21 de ani, din comuna Dârvari, judeţul Mehedinţi, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 3.05.2017, în intervalul orar 11:00 – 17:00, pe D.N 56 A persoana în cauză ar fi spart geamul unui autoturism ce fusese implicat într-un accident rutier pe raza comunei Vânători, din interiorul căruia ar fi sustras mai multe bunuri şi bani în valoare totală de aproximativ 14.000 lei.

Totodată din verificări a reieşit faptul că acesta, imediat după comiterea faptei, a părăsit ţara. Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.