joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

9 migranți sirieni și irakieni, prinși de Poliția Rogova

Polițiștii din comuna Rogova, județul Mehedinți, unde șef de post este agentul șef Iulian Ivășcanu se evidențiază din nou cu ceva și mai tare decât prinderea traficanților de țigări. Concret, este vorba de traficanți de migranți.

Mai exact într-un autoturism controlat, oamenii legii au depistat 9 migranți sirieni și irakieni.

Potrivit unui comunicat al IPJ Mehedinți la data de 15.05.2016, în jurul orei 22:46, polițiștii Postului de Poliție Rogova, în timp ce efectuau activitatea de patrulare pe DN56 A, pe raza comunei Rogova, au oprit în trafic pentru control, un autoturism care circula cu viteză neregulamentară.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul era condus de un bărbat din județul Mehedinți, în vârstă de 29 de ani, care figura în evidențele Poliției cu permisul de conducere reținut și suspendat.

Procedând la verificarea interiorului autoturismului, pe bancheta din spate cât și în portbagajul acestuia, au fost identificate 9 persoane, dintre care 6 bărbați, o femeie și 2 copii minori, 8 de naționalitate siriană și unul irakiană.Totodată, conducătorul auto, a declarat că a preluat grupul de străini dintr-o parcare situată în comuna Cujmir, județul Mehedinți, și urma să îi ducă în comuna Șimian, județul Mehedinți, contra sumei de 20 euro pentru fiecare persoană. Polițiștii fac verificări pentru a stabili locul de intrare al acestora pe teritoriul României”, se arată în comunicatul menționat.

Migranții, dar și șoferul au fost preluați de polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Mehedinți. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal.

 

Politica