vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Podul de la Turcinești a primit finanțare

Guvernul României a aprobat, în ședința de săptămâna trecută, alocarea de fonduri, din Fondul de intervenție, pentru bugetele locale ale unor unități administrativ-teritoriale din mai multe județe, printre care și județul Gorj.

Fondurile destinate județului sunt de 9.000.000 de lei, pentru refacerea infrastructurii afectate de calamitățile naturale produse de inundații.

Cantitățile foarte mari de precipitații căzute pe raza acestor județe, precum și topirea zăpezii au generat inundații și alunecări de teren ce au afectat infrastructura hidrotehnică, terasamentele și malurile de apărare, structura drumurilor județene, drumurilor comunale, podurilor, podețelor și digurilor. Pagubele au fost estimate în baza evaluărilor făcute de către autoritățile administrației publice locale, Inspectoratele pentru Situații de Urgență și de către Instituțiile Prefectului din județele afectate”, au transmis reprezentanții Guverului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fonduri au mai primit și județul Alba – 94.000 lei, județul Iași – 441.000 lei, județul Maramureș – 1.347.000 lei și județul Vaslui – 701.000 lei. În total, au fost alocați 11,583 milioane lei.

Politica