Actualitate, Cultură, Dolj, Educație, Oltenia

Jandarmii se implică în programul ,,Şcoala altfel”

Săptămâna ,,Şcoala altfel”, dedicată activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare constituie un bun prilej pentru jandarmi de a le prezenta elevilor, aspecte legate de activitatea   Jandarmeriei.

În cadrul acestui program naţional, specialiști din cadrul Compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale au desfășurat marți, 16 mai.a.c., o activitate informativ-educativă  la Colegiul Tehnologic ,,Constantin Brâncoveanu” din Baia de Aramă.

Jandarmii au explicat pe înţelesul elevilor gama de misiuni pe care le desfăşoară în spaţiul public şi au adus în prim plan  aspecte legate de prevenirea violenţei școlare, prevenirea delincvenței juvenile și absenteismului școlar.

Elevii au primit pliante informative şi răspunsuri la întrebările legate de oferta educaţională şi instituţiile de învăţământ  din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, care formează viitorii jandarmi.

Activități similare se vor desfășura și în alte instituții de învățământ în baza parteneriatelor educaționale încheiate.

 

Previous ArticleNext Article
Comentarii
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE