marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fostul boxer Leonard Marinete vrea în libertate

Fostul pugilist slătinean, acuzat într-un dosar de şantaj, a contestat măsura arestului preventiv pe 30 de zile, decisă de Judecătoria Slatina, săptămâna trecută, ultimul cuvânt urmând să-l aibă, luni, magistraţii Tribunalului Olt.

Reţinut şi arestat preventiv pentru 30 de zile, săptămâna trecută, sub acuzaţia de şantaj, fostul boxer Leonard Marinete vrea să revină în libertate şi îşi pune speranţele în clemenţa Tribunalului Olt, ai cărui magistraţi vor judeca luni contestaţia acestuia privind măsura arestului preventiv.

Fostul boxer slătinean Leonard Marinete a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de magistraţii Judecătoriei Slatina, el fiind acuzat de şantaj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marinete a fost ridicat, marţi, de mascaţii Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Olt, dintr-un autoturism staţionat în parcarea din faţa fostului Magazin „Oltul”.

Fostul sportiv este acuzat că ar fi şantajat o tânără, care l-a denunţat poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Slatina.

El a întreţinut raporturi sexuale cu femeia, pe care a filmat-o fără acordul acesteia. La ceva timp, Marinete i-a cerut tinerei 2.000 de lei, ameninţând că va face publice filmările pe reţele de socializare.

Sursele Jurnalul Olteniei susţin că aceasta nu este singura victimă a fostului sportiv.

Politica