vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Teatrul Colibri Craiova participă la Festivalul Internațional „EuroMarionete” Arad-ediția 18

Teatrul Colibri Craiova, cu Poveste despre Hansel și Gretel și Furtuna, la Festivalul Internațional de Teatru de Animație „EuroMarionete” Arad – ediția 18

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova onorează și anul acesta invitația Teatrului Clasic “Ioan Slavici” – Trupa Marionete Arad și participă, în perioada 18 – 20 mai 2017, la Festivalul Internațional de Teatru de Animație „EuroMarionete”, ediția a 18 – a, cu spectacolele Poveste despre Hansel și Gretel și Furtuna.

Spectacolul Poveste despre Hansel și Gretel, după Frații Grimm, de și cu: Geo Dinescu, Marin Fagu și Mugur Prisăcaru, este programat vineri, 19 mai, la orele 9:00 și 11:00, în Sala mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad. Puternică vizual datorită stilului steampunk, dar și atmosferei create de muzică și lumini, povestea este abordată din perspectiva relațiilor de familie, cu amintiri, traume, dragoste. Spectacolul a fost prezentat în decembrie 2016 la Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși DniproPuppetFest din Ucraina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sâmbătă, 20 mai, de la ora 19:00, tot în Sala mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici, publicul arădean se va putea bucura de spectacolul Furtuna, de William Shakespeare, cu Marcel Iureș, Oana Stancu, Geo Dinescu, Mugur Prisăcaru, Marin Fagu. Producție inspirată de arta animației, pe un scenariu și în regia lui Cristian Pepino, muzica Marin Fagu, Furtuna se adresează publicului de toate vârstele, prin actori și păpuși, într-o notă de fantastic și umor vorbind despre putere și destin, răzbunare și iertare, despre dominația binelui asupra răului. Decorurile sunt realizate de Remus Alexandru Gabor, iar costumele sunt concepute de Raluca Aionițoaie.

În 2016, Teatrul Colibri Craiova a prezentat spectacolul Pe urmele lui Harap Alb în Festivalul Internațional „EuroMarionete” Arad.

 

Politica