Educație, Olt, Oltenia

O fosta adjunctă ISJ Olt, numită de guvernul tehnocrat, vrea să devină inspector de geografie

Fostul inspector şcolar general adjunct al ISJ Olt, Dalia Cîrstea, numită pe funcţie de guvernul Cioloş şi trecută de la PNL în barca ALDE în speranţa că-şi va păstra postul, îşi încearcă acum norocul pentru a ocupa postul de inspector şcolar pentru disciplina geografie, ea concurând cu alţi doi pretendenţi. Candidaţii urmează să susţină probele concursului în perioada 22 – 26 mai, nouă posturi de inspector şcolar, din care patru cu jumătate de normă, fiind scoase la concurs de ISJ Olt.

Potrivit informaţiilor obţinute de Jurnalul Olteniei, unsprezece dosare de înscriere la concursul pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar au fost depuse la secretariatul inspectoratului, cea mai acerbă concurenţă fiind pentru postul de geografie. Trei dascăli îşi doresc acest post, printre aceştia numărându-se şi fostul inspector şcolar general adjunct al ISJ Olt, Dalia Cîrstea.
Fostă şefă a Organizaţiei de Femei a PNL Olt, Cîrstea a fost numită pe postul de inspector şcolar general adjunct de guvernul Cioloş, cu susţinerea liberalilor. Ulterior, după dezastrul înregistrat de PNL la parlamentarele din 11 decembrie, Dalia Cîrstea a trecut la ALDE, alături de colega sa Arina Georgescu. În ciuda mişcării politice, cele două nu şi-au păstrat posturile, fiind schimbate de noul ministru al Educaţiei.
Funcţiile scoase la concurs de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt sunt următoarele: inspector şcolar pentru limbi moderne – normă întreagă, inspector şcolar pentru informatică – jumătate de normă, inspector şcolar pentru fizică – normă întreagă, inspector şcolar pentru geografie – normă întreagă, inspector şcolar pentru educaţie fizică-sport – normă întreagă, inspector şcolar pentru minorităţi naţionale – jumătate de normă, inspector şcolar pentru învăţământ special – jumătate de normă, inspector şcolar pentru proiecte educaţionale – normă întreagă, inspector şcolar pentru învăţământ particular şi alternative educaţionale – jumătate de normă.
Probele se vor desfăşura în perioada 22 – 26 mai 2017, la sediul ISJ Olt.

Previous ArticleNext Article
Comentarii
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE