sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii vrea puncte din Copou

Într-o situaţie îngrijorătoare în clasament, Pandurii Târgu Jiu trebuie să smulgă puncte oriunde, în acest final de campionat, pentru a se salva de la retrogradare. Formaţia gorjeană se situează în acest moment pe locul şapte în play-out, poziţie care duce direct în liga secundă, şi nu a mai câştigat de cinci etape. În această seară, echipa antrenată de Flavius Stoican va evolua pe terenul lui CSM Poli Iaşi, liderul play-out-ului, de la ora 18.00, în speranţa că vor obţine cel puţin un punct, deşi o victorie ar fi mai mult decât necesară pentru panduri.
“Avem o stare de spirit bună, chiar dacă după ultimul meci am fost dezamăgit pentru că nu am reuşit o partidă aşa cum ne doream, speram la puncte. Am închis însă acel subiect. Sper să nu repetăm greşelile pe care le-am făcut atunci şi să obţinem ceva din jocul cu Poli Iaşi. Am întâlnit această echipă în campionat, am văzut ce forţă are. Dar nu suntem dinainte câştigători sau învinşi. Rămâne de văzut dacă reuşim să ne fructificăm măcar una din ocaziile pe care le avem şi să nu mai greşim ca în partidele anterioare. Ar fi ideal să câştigăm, deşi va fi dificil. Sunt convins că o să fie un meci foarte greu. Noi ca să rămânem în prima ligă depindem şi de jocul rezultatelor, dar cel mai mult depindem de noi. Important este ca noi să avem rezultate bune”, a declarat antrenorul gorjenilor, Flavius Stoican. “Vrem să evoluăm bine la Iaşi, dar ne gândim şi la următoarele jocuri. Partida cu Concordia va fi una decisivă, dar fiecare punct sau puncte din celelalte meciuri contează. Noi trebuie să facem jocuri bune până la final şi să ne dorim mai mult decât contracandidatele noastre să ne salvăm”, a adăugat acesta.
În cele trei meciuri directe din acest sezon, Pandurii şi CSM Iaşi au remizat de două ori pe terenul gorjenilor, scor 0-0 şi 1-1, iar în jocul de la Iaşi gazdele s-au impus cu 3-2. Antrenorul pandurilor a anunţat că pentru partida din această seară îl va folosi pe Erico din primul minut, sperând ca şi Batin să fie într-o formă bună pentru a-l introduce, însă Cornel Ene şi Cristian Sîrghi nu vor putea fi utilizaţi.

 

Politica