vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjean reţinut de poliţiştii doljeni

Polițiștii din Filiași au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani comuna Mătăsari, Gorj cercetat pentru comiterea a trei infracțiuni.

La data de 06.05.2017, ora 23:38, polițiștii doljeni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către un participant la traficul rutier despre faptul că, pe D.E. 70, în localitatea Răcarii de Sus, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei  persoane, conducătorul auto părăsind  locul accidentului.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraş Filiaşi și Serviciul Rutier Dolj care au stabilit, din primele cercetări, că un autoturism, de culoare albă, în timp ce circula din direcţia Craiova către Filiaşi, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul direcţiei de mers, a lovit un autoturism parcat pe partea dreaptă şi un pieton ce se afla pe acostament.
În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală gravă a lui C.ALEXANDRU, 25 de ani, din oraşul Filiaşi, Dolj care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Clinic nr. 1 Craiova, iar conducătorul auto a abandonat autoturismul, părăsind locul accidentului.
Prin extinderea cercetărilor și în urma activităţilor întreprinse de poliţişti s-a reuşit identificarea şi prinderea autorului accidentului, stabilind că este vorba despre  P.VALENTIN, 37 de ani,  din comuna Mătăsari, județul Gorj.
De asemenea, din cercetările efectuate s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul implicat în accidentul rutier nu este înmatriculat.
Faţă de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, conducere fără permis și conducerea unui autoturism neînmatriculat, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Filiași cu propunerea de arestare preventivă.

Politica