sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Craiova alocă circa 250.000 de lei pentru Zilele Municipiului

Municipalitatea a scos la licitație serviciile de organizare a Zilelor Municipiului, care ar urma să aibă loc în perioada 29 mai – 4 iunie. Suma alocată de către Primăria Craiova este de 247.368,75 de lei fără TVA.

Contra acestei sume, prestatorul trebuie să asigure dotările sceno-tehnice și un prezentator pentru patru zile de spectacol care vor avea loc în cartierele municipiului. Totodată, pentru ultimele trei zile ale evenimentului, pentru spectacolele live care urmează să aibă loc în Piața „Mihai Viteazul”, prestatorul trebuie să asigure servicii de impresariat artiști, care să se încadreze în trei tematici diferite, iar minim doi dintre artiști să fie dintre cei enumerați de municipalitate în caietul de sarcini. Tematicile sunt Balkan Party, Hit Radio și Special Projects. Și în aceste ultime zile este nevoie de servicii sceno-tehnice, de un prezentator, dar și de obținerea autorizației neexclusive de utilizare a muzicii în scop lucrativ. Focul de artificii de la finalul ultimei zile de spectacol este și el inclus.

Datele complete pot fi găsite pe site-ul www.primariacraiova.ro, la secțiunea Informaţii publice – Achiziții publice – 2017.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica