miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lider PSD Olt, despre alegerile parţiale: „Decizia privind candidaţii de la Osica de Sus şi Sprâncenata, una asumată politic”

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că formaţiunea politică va desfăşura şi sondaje pentru desemnarea candidaţilor la fotoliul de primar al localităţilor Osica de Sus şi Sprâncenata, el adăugând că, în final, asumarea celor care intră în cursa electorală va fi o decizie politică.

Oprescu a arătat că, în primă fază, sunt aşteptare propuneri de candidaţi. „Responsabilii celor două localităţi sunt aşteptaţi cu propuneri de candidaţi. Vom face nişte măsurători sociologice pe acele localităţi. În funcţie de rezultate, vom trece şi prin Comitetul Executiv şi prin Biroul Permanent pe cei care vor fi candidaţi. Chiar dacă măsurătorile vor arăta într-un anumit fel, bineînţeles că decizia va fi una politică de asumare a celor doi candidaţi”, a afirmat Marius Oprescu.

Liderul social-democraţilor olteni mai spune că, în maximum o săptămână, cei doi candidaţi vor fi anunţaţi. „Probabil că într-o săptămână vom anunţa numele celor doi candidaţi. La alegerile locale parţiale, calendarul este înjumătăţit, iar programul este unul foarte strâns. Nu ne permitem mai mult aşa că în maximum o săptămână, probabil, vom aveam candidaţii stabiliţi”, a mai spus Oprescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica