sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

IPJ Dolj: Urmăriți național și internațional, prinși de polițiști

Urmărit internațional de autoritățile judiciare din Spania, prins de polițiștii doljeni
La data de 27.04.2017, în urma masurilor specifice întreprinse, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Comportamentul Urmăriri în cooperare cu polițiști din cadrul Poliției oraș Bechet, a fost depistat M.VIOREL, 25 de ani, din localitate, pe numele căruia autorităţile din Spania au emis mandat european de arestare pentru comiterea, pe teritoriul acestei țări, a infracțiunilor de trafic de persoane și abuz sexual.
Doljeanul de 25 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis pe numele său ordonanţa de reținere pentru 24 ore.
Astfel, polițiștii l-au încarcerat pe bărbat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj, urmând a fi perfectat documentele pentru ca acesta să fie extrădat către țara solicitantă.
Urmărit național depistat
Ieri, 27 aprilie a.c., în jurul orei 11.30, poliţişti ai Compartimentului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti, în urma activităților specifice întreprinse, le-au depistat pe M.SANDU, 37 de ani, din Băileşti şi pe F.ANDREEA, 25 de ani, din comuna Hăşmaş, județul Arad.
Tânăra de 25 de ani era urmărită la nivel naţional la propunerea I.P.J Arad, iar pe numele lui doljencei de 37 de ani era  emis mandat de aducere cu însoţitor, de Poliţia oraș Ineu – Secţia nr. 6 Poliţie Rurală Beliu, fiind suspectată de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate, ameninţare şi violare de domiciliu.

Politica