vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un lider liberal ar fi cercetat de DNA cu privire la campania electorală din 2012

Un membru PNL Dolj spune că a fost chemat la DNA Craiova în calitate de martor, într-un dosar în care s-ar face verificări cu privire la campania electorală din 2012 și în care vizat ar fi fostul președinte al organizației județene, Mihai Voicu.

Petre Pantalia, membru în PNL Dolj, a afirmat că a fost chemat, miercuri, la DNA Craiova pentru a da declarații referitoare la precampania electorală din 2012, fiind întrebat de procurori despre modul în care s-au gestionat finanțele, cum s-au făcut listele pentru candidați în structuri politice și administrative: „Am primit o citație telefonică să mă prezint astăzi. Dosarul se bazează pe precampania electorală din 2012 și este instrumentat din 2014 în baza unei sesizări. Am fost chemat în calitate de martor, atunci făceam parte din structura de conducere a PNL, în principiu toți vicepreședinții ar fi chemați, secretarul general și poate și ceva membri. Înțeleg că au fost făcute niște sesizări. Președintele (n.r. Mihai Voicu la acea dată) este parte reclamată”.

Am încercat să obținem un punct de vedere și de la liberalul Mihai Voicu, cel care ar fi vizat de dosar, însă acesta nu a fost disponibil.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica