sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ce se întâmplă cu caii din Târgu Jiu?

Problema cailor pare scăpată de sub control în municipiul Târgu Jiu. După ce, pe 11 aprilie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Narciselor din Târgu Jiu, un bărbat a lovit doi cai şi a ajuns cu mașina într-un copac și, ulterior, a murit, tot mai multe fotografii cu cai liberi în Târgu Jiu apar pe rețelele de socializare.

Utilizatorii de facebook continuă să semnaleze apariţia unor cai lăsaţi liberi pe străzile din Târgu Jiu. „Astăzi (miercuri – n.r.), ora 10.00”, este mesajul postat la fotografia unui cal care mergea pe stradă în zona sediului Hidroelectrica. În ciuda numeroaselor cazuri semnalate în ultimele săptămâni, autorităţile nu au anunţat un plan de măsuri pentru rezolvarea situaţiei”, scrie pandurul.ro.

Exemplele pot continua.

Policlinica Buna Vestire Craiova

O mașină a Poliției Locale Târgu Jiu a trecut azi (25 aprilie) pe lângă un cal care se plimba prin fața Mall-ului din municipiu, fără să reacționeze în vreun fel și fără să scoată animalul de pe carosabil. Într-un filmuleț făcut public de niște tineri se vede cum mașina instituției trece pe lângă animalul care mergea pe mijlocul drumului, printre autoturisme, intră în sensul giratoriu și se face nevăzută”, scrie și gjx.ro.

Anchetă internă a Poliției Locale

Primarul interimar al municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, a postat pe Facebook un mesaj în care a transmis că problema nu este ignorată.

Având în vedere relatările din ultima perioadă în spațiul public privind prezența cailor pe străzile din oraș, am solicitat Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu să facă o anchetă internă și să se ia măsurile ce se impun. Polițiștii locali trebuie să intervină cu promptitudine de fiecare dată, pentru a se evita astfel de situații.Vă voi ține la curent cu rezultatul anchetei”, a scris Aurel Popescu pe rețeaua de socializare.

Politica