vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihail Genoiu, candidatul PSD la Primăria Craiova, anunțat pe Facebook

Primarul interimar al Craiovei, Mihail Genoiu, va fi candidatul PSD la alegerile locale parțiale pentru fotoliul de edil-șef al municipiului, candidatura sa fiind anunțată pe o rețea de socializare de președintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

Președintele Partidului Social Democrat, filiala Dolj, a anunțat, pe o rețea de socializare, cine va fi candidatul formațiunii politice la funcția de primar al Craiovei, lăstă liberă după ce Olguța Vasilescu a fost numită ministru al Muncii și Justiției Sociale. Candidatul PSD Dolj este Mihail Genoiu, în prezent primar interimar al municipiului, dar care pentru moment nu este membru al partidului, fiind ales, la scrutinul din iunie 2016, în consiliul local de pe listele alianței PSD+UNPR.

Mihail Genoiu a participat, miercuri, alături de Claudiu Manda și Olguța Vasilescu la o întâlnire cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astăzi ne-am întâlnit cu președintele Liviu Dragnea. Concluziile discuției au fost ca echipa de parlamentari rămâne neschimbata pentru a continua implementarea programului de guvernare și proiectele de interes regional cum ar fi construirea drumului expres in regim de autostrada Craiova-Pitești și a spitalului regional, iar Mihail Genoiu rămâne sa duca la îndeplinire proiectele asumate la nivelul administrației locale craiovene. Mihail Genoiu devine, astfel, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Craiova, având ca obiectiv continuarea proiectelor validate de votul din iunie 2016, împreuna cu echipa de consilieri locali PSD. Mult succes, Mihai! Sunt sigur ca ai capacitatea și voința de a îndeplini asteptarile craiovenilor! Suntem alături de tine!”, a scris, pe Facebook, senatorul Claudiu Manda, președinte PSD Dolj.

Politica