marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

300 lei per mașină ridicată, în Râmnicu Vâlcea

Consilierii locali din Râmnicu Vâlcea votează, joi, în ședința lunară ordinară, actele necesare ridicării vehiculelor staționate neregulamentar.

Serviciul va fi efectuat de către societatea ETA SA, consilierii urmând să aprobe și tarifele aferente serviciului de ridicare a autoturismelor parcate ilegal. Așadar, tariful pentru ridicarea și transportul vehiculului va costa 300 lei/vehicul, dintre care deplasarea, 70 lei/vehicul, și operațiunea de ridicare, 230 lei/vehicul. Dacă este depășită perioada de 24 de ore de recuperare a autovehiculelor, se va mai plăti o taxă de 6 lei/oră.

Transportul la locul de depozitare nu se mai execută dacă, până la inițierea acestuia, proprietarul sau utilizatorul vehiculului ridicat se prezintă la locul ridicării și este de acord cu suportarea cheltuielilor efectuate pentru ridicare. Vehiculul ridicat se restituie după ce se face dovada achitării tarifului aferect operațiunii/operațiunilor efectuate, în baza documentelor care atestă proprietatea ori deținerea legală a acestuia”, se arată în raportul atașat proiectului de hotărâre.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica