marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Festivalul de modă Miss Royal Models România pune Craiova pe harta lumii!

Nu este o noutate faptul că de aproape 12 ani luna mai a devenit pentru Craiova luna modei și frumuseții românești autohtone prin organizarea anuală a evenimentului Festivalul de modă Miss Royal Models România”, ajuns anul acesta la a XII – a ediție.

Și cum la un eveniment de o asemenea anvergură nu pot lipsi din public nume sonore, cunoscute atât pe plan local cât și național, și de ce nu chiar internațional, la acest eveniment și-au confirmat prezența cele mai importante persoane ale orașului nostru și nu numai.

Ediția din 2017 este specială și pentru că în juriul consacratului concurs de frumusețe își va face simțită prezența un personaj monden foarte cunoscut: Raluca Bădulescu, exigenta jurată din cadrul emisiunii Bravo, ai stil!”, care va veni împreună cu unul din cei mai cunoscuți designeri de la noi și anume Răzvan Ciobanu, prezent pentru prima dată în Craiova, cu o colecție specială în cadrul evenimentului Festivalul de modă Miss Royal Models România”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și așa cum v-au obișnuit în fiecare an, organizatorii acestui festival, Royal Models Agency, au reușit să aducă și un designer internațional în premieră în România, anul acesta având ocazia să vedem o colecție impresionantă a Ksenijei Vrbanic, designer croat, cu o experiență de peste 30 de ani și creatoarea propriului brand: XD XENIA DESIGN.

Și ca de fiecare dată, pe lângă probele concursului de frumusețe, unde vor defila 12 concurente din întreaga țară, se vor adăuga alți designeri din țară precum: Cristina Cernei cu o colecție inedită, plină de rafinament, Cristina Iacomi creatoarea cunoscutului brand Ambra Design, dar și Liliana Larisa Crăciun, ce va oferi un spectacol care ne va duce cu gândul la străvechi în imensitatea de modern.

Capitala Olteniei vă oferă, la ediția cu numărul 12 a evenimentului Festivalul de modă Miss Royal Models România”, ultimele tendințe în materie de fashion, diverse ca gen și inventive ca show: Urban Kids – un concept care trebuie neapărat privit și admirat sub atenta îndrumare a Danei Liță, Yvette Design care aduce efervescența eleganței feminine, Christian Albu designerul pantofilor de neuitat, dar nu în ultimul rând noul brand No by Miss No, o colecție pe care bărbații nu trebuie să o rateze.

Și cum un eveniment de o asemenea anvergură nu poate fi desfășurat decât într-o locație frumoasă și bine cunoscută precum ElectroPutere Parc – cel mai mare mall din Craiova, organizatorii vă dau întâlnire pe data de 6 Mai 2017, când soarele începe să apună, ora 18:30, pentru un maraton de frumusețe. După eveniment, seara se va încheia cu un after party elegant și rafinat în cunoscuta locație Korona Music Club.

Cum un concurs de miss trebuie să aibă și o miză mare, Royal Models Agency, cu ajutorul sponsorilor și partenerilor, pune la bătaie premii precum ținute vestimentare de lux, produse cosmetice, telefoane mobile de ultimă generație, excursii dar și premii marcate cu diamante.

Cei prezenți lângă catwalk-ul care poate oricând concura cu cele din Milano și Paris vor putea să își delecteze ochii cu vestimentațiile în premieră prezentate la singurul eveniment din Oltenia dedicat modei și frumuseții: Festivalul de modă Miss Royal Models România.

Politica