vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elev electrocutat în timp ce încerca să-și facă un selfie pe un vagon de tren

Un elev, de 14 ani, din Craiova, a ajuns la spital cu arsuri pe 50-60% din suprafața corpului, după ce s-a electrocutat încercând să-și facă un selfie pe un vagon de tren. Alți trei prieteni ai săi au suferit și ei răni, dar nu grave.

Cei patru copii cu vârste de 13, 14, 15 și 16 ani au mers sâmbătă seara în zona Haltei Craiova Triaj. La un moment dat, băiatul de 14 ani s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-și face un selfie cu telefonul, în acel moment electrocutându-se. Prietenii săi au încercat să îl coboare, fiind și ei răniți ușor. 

Unul dintre copii, care a suferit arsuri la mâini, a coborât de pe vagon și a anunțat ce s-a întâmplat. Toți patru au fost transporați la spital, în stare stabilă, unul dintre ei având arsuri de 50-60% pe suprafața corpului”, a declarat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt în cadrul ISU Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Medicii de la Spitalul de Urgență din Craiova au luat decizia de a-l transporta pe băiatul de 14 ani, care a suferit arusuri pe jumătate din suprafața corpului, cu un elicopter SMURD, la un spital din capitală.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Politica