Actualitate, Oltenia, Vâlcea

Peste 700 de consumatori au rămas fără energie electrică în Vâlcea

Peste 700 de consumatori casnici din judeţul Vâlcea erau nealimentaţi cu energie electrică joi dimineaţa, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu.

Potrivit ultimei informări primite de la distribuitorul de energie electrică, la ora 06,00 în judeţul Vâlcea nu erau alimentaţi cu energie electrică 783 de consumatori casnici din patru localităţi din zona de munte. În teren sunt mai multe echipe ale distribuitorului de energie, care acţionează pentru remedierea defecţiunilor”, a precizat Cătălin Popescu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Gabriel Popescu, pe drumurile din judeţul Vâlcea se circulă fără probleme.

A fost lapoviţă în cursul nopţii, dar nu sunt probleme pe drumuri. Carosabilul este negru”, a spus reprezentantul IPJ, conform Agerpres.

Pentru zona montană a judeţului Vâlcea a fost în vigoare miercuri o avertizare Cod portocaliu de precipitaţii însemnate cantitativ (ploi şi ninsori) şi vânt, iar pentru aceeaşi zonă este în vigoare joi o avertizare Cod galben de precipitaţii.

stiripesurse.ro

Previous ArticleNext Article
Comentarii
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE