Actualitate, Eveniment, Gorj, Oltenia

Face pușcărie după ce și-a atacat vecina cu o piatră

Bărbatul din comuna Bărbătești care a ajuns în spatele gratiilor în Ajunul Crăciunului a aflat miercuri cât timp va mai petrece în pușcărie după ce și-a lovit o vecină cu o piatră. Marian Gheorghiță și-a recunoscut vinovăția în fața instanței de judecată și a obținut o condamnare de 4 ani și jumătate, executarea acesteia începând încă de pe 22 decembrie 2016, când a fost arestat preventiv.

El nu are să îi plătească bani femeii pe care a atacat-o și nici spitalului de la Târgu Cărbunești, care nu s-a constituit parte civilă, dar va trebui să suporte cheltuieli de peste 1500 de lei prilejuite de deplasarea unui echipaj medical al Ambulanței Gorj pentru acordarea primului ajutor pentru victimă. Alți 455 de lei ar trebui plătiți pentru asistența medicală de care a beneficiat femeia la spitalul din Craiova.

Instanța a mai dispus acum și confiscarea pietrei pe care individul a folosit-o atunci când și-a lovit vecina. „Confiscă obiectul contondent folosit de inculpat la săvârşirea infracţiunii, respectiv o piatră în lungime de circa 14 cm, lăţime de circa 6 cm. şi o greutate de 650 grame, aflat în Camera de corpuri delicte la Tribunalul Gorj”, se arată în sentința ce poate fi contestată, nefiind definitivă.

Sursa: pandurul.ro

Previous ArticleNext Article
Comentarii
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE