joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cristian Șovăilă a depus jurământul de subprefect

Noul subprefect al județului Dolj, Cristian Șovăilă, a fost învestit, joi, în funcție, în cadrul unei ceremonii. Acesta o înlocuiește pe Simona Moise, care a fost schimbată din funcție în urmă cu circa o săptămână.

„Mă angajez alături de domnul prefect să reprezint Guvernul României prin aplicarea programului de guvernare și a legilor la nivelul județului Dolj. Țin să vă mulțumesc pentru prezența dumneavoastră la această ceremonie, în special domnului președinte Ion Prioteasa, domnului vicepreședinte Cosmin Vasile, sunt alături de noi. În ceea ce mă privește, sunt de profesie jurist, aici m-am format, mă confund practic cu această instituție. Aici a fost și primul meu loc de muncă. Revin cu drag astăzi. Provenind din această sferă, consider că sunt familiarizat cu activitatea acestei instituții, pot aduce un plus de valoare în îndeplinirea atribuțiilor specifice Instituției Prefectului. Sper ca alături de domnul prefect, de membrii Colegiului Prefectural și de colegii din cadrul instituției să formăm o echipă puternică, în care celelalte instituții să găsească un sprijin și un prieten”, a declarat Șovăilă, după depunerea jurământului.

Prezent la eveniment, prefectul județului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, i-a urat succes noului subprefect.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Nu pot să îi urez decât să aibă forță de muncă și, domnul subprefect Șovăilă, să nu șovăiți niciodată în a lua deciziile cele mai bune pentru bunul mers al județului”, i-a transmis prefectul.

La rândul său, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a spus că își dorește o colaborare bună în continuare cu Instituția Prefectului.

„Ne face o deosebită să știm că vom colabora în continuare și că, de fapt, intră imediat în pâine, deci nu îi mai trebuie niciun timp să se familiarizeze. Cu siguranță că, în ceea ce ne privește pe noi, întrucât împărțim această clădire aici, ne dorim să avem aceleași relații bune, să ne putem da mâna cu dumnealui și cu domnul prefect ca să rezolvăm principalele probleme ale cetățenilor din județul Dolj”, a conchis Ion Prioteasa.

Politica