Actualitate, Olt, Oltenia

Costel Moisescu candidează singur la şefia PNL Olt

costel-moisescu

Preşedintele PNL Scorniceşti, consilierul judeţean Ion „Costel” Moisescu, este singurul candidat pentru şefia organizaţiei judeţene, la Comitetul de Coordonare Judeţean, care se va desfăşura, vineri, la Casa de Cultură a Tineretului.

Moisescu a declarat că şi-ar fi dorit să aibă şi contracandidaţi, adăugând că este candidat singur pentru că „lumea îl respectă şi nu s-a băgat”. „Eu mi-am anunţat candidatura şi mi-am depus-o şi în scris. Nu s-au mai depus alte candidaturi, până la termenul limită stabilit. E altă treabă dacă au zis unii, după aceea, că şi-ar fi dorit. Teoretic, da, va fi o formalitate. Acum ce să fac? Şi eu mi-aş fi dorit să mai candideze şi altcineva ca să mă legitimez. Acum, dacă lumea mă respectă prea mult şi nu s-a băgat?…”, a declarat Moisescu.

Actualul preşedinte al PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, a anunţat de mai multă vreme că nu va candida pentru acest post, el aflându-se la conducerea filialei judeţene încă din anul 2013, fără a candida însă vreodată, ci doar ca interimar.

Vineri, în cadrul şedinţei Comitetului de Coordonare Judeţean a PNL Olt, va avea loc alegerea preşedintelui, a celor doi prim-vicepreşedinţi, a celor opt vicepreşedinţi şi a celor cincisprezece membri ai Biroului Politic Judeţean, precum şi alegerea trezorierului, a preşedintelui Comisiei de Arbitraj Judeţene şi a preşedintelui Comisiei de Revizie şi Cenzori.

Evenimentul va avea loc, vineri, de la ora 16.00, la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina.

Previous ArticleNext Article
Comentarii
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE