joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Costel Moisescu candidează singur la şefia PNL Olt

Preşedintele PNL Scorniceşti, consilierul judeţean Ion „Costel” Moisescu, este singurul candidat pentru şefia organizaţiei judeţene, la Comitetul de Coordonare Judeţean, care se va desfăşura, vineri, la Casa de Cultură a Tineretului.

Moisescu a declarat că şi-ar fi dorit să aibă şi contracandidaţi, adăugând că este candidat singur pentru că „lumea îl respectă şi nu s-a băgat”. „Eu mi-am anunţat candidatura şi mi-am depus-o şi în scris. Nu s-au mai depus alte candidaturi, până la termenul limită stabilit. E altă treabă dacă au zis unii, după aceea, că şi-ar fi dorit. Teoretic, da, va fi o formalitate. Acum ce să fac? Şi eu mi-aş fi dorit să mai candideze şi altcineva ca să mă legitimez. Acum, dacă lumea mă respectă prea mult şi nu s-a băgat?…”, a declarat Moisescu.

Actualul preşedinte al PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, a anunţat de mai multă vreme că nu va candida pentru acest post, el aflându-se la conducerea filialei judeţene încă din anul 2013, fără a candida însă vreodată, ci doar ca interimar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vineri, în cadrul şedinţei Comitetului de Coordonare Judeţean a PNL Olt, va avea loc alegerea preşedintelui, a celor doi prim-vicepreşedinţi, a celor opt vicepreşedinţi şi a celor cincisprezece membri ai Biroului Politic Judeţean, precum şi alegerea trezorierului, a preşedintelui Comisiei de Arbitraj Judeţene şi a preşedintelui Comisiei de Revizie şi Cenzori.

Evenimentul va avea loc, vineri, de la ora 16.00, la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina.

Politica