vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vrei căldură în apartament? Fă cerere scrisă!

Craiovenii care vor să primească, din nou, căldură în calorifere trebuie să facă o cerere scrisă, în acest sens, către SC Termo, însă numai prin asociaţia de proprietari/locatari.

De câteva zile, în apartamentele craiovenilor se resimte frigul. Furnizarea energiei termice în oraş a fost sistată la 1 aprilie, însă cum în ultimele zile temperaturile din cursul nopţii au fost scăzute, mai mulţi craioveni ar vrea să primească, din nou, căldură în calorifere.
Societatea de Termoficare poate relua furnizarea agentului termic, însă numai pe bază de solicitare scrisă din partea asociaţiilor de proprietari/locatari.
Cum din aprilie nu se mai acordă ajutoare pentru încălzirea locuinţei, mulţi craioveni preferă să rabde în frig câteva zile.

„Am făcut un sondaj telefonic, un sondaj masiv şi au comunicat că nu vor să reluăm furnizarea agentului termic şi de-asta am mers pe varianta ca cine vrea să solicite scris. Motivul real pentru care majoritatea nu mai vor este acela că din aprilie nu se mai acordă ajutorul de încălzire. Ajutorul de încălzire se acordă din noiembrie până în martie inclusiv. De asta întotdeauna în octombrie şi în aprilie când mai sunt zile cu temperaturi scăzute, sunt discuţii”, a declarat, pentru Jurnalul Olteniei, Dan Magla, administrator al Termo Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Până miercuri după-amiază două asociaţii de proprietari solicitaseră reluarea furnizarea energiei termice.

„Până acum avem înregistrate două solicitări de la asociații de proprietari pentru furnizarea agentului termic, la care se va da curs. Pe măsură ce vor veni altele, se va da curs și acestora. Temperatura nu este o obligativitate, ci doar un reper”, a precizat, pentru Jurnalul Olteniei, Mihail Genoiu, primarul interimar al Craiovei.

SC Termo Craiova SRL informează asociațiile de proprietari că solicitările trebuie transmise la secretariatul SC Termo Craiova SRL, e-mail: [email protected] sau tel. fax: 0251.595.567.

Politica