miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tarifele pentru parcarea subterană, greu de aflat de cei din afara Craiovei

Un craiovean stabilit în Timișoara de mai mulți ani ne-a trimis, pe adresa redacției, un e-mail în care sesiza lipsa unei surse concrete de informare în ceea ce privește tarifele la parcarea subterană. Acesta a spus că ar fi fost importante de menționat astfel de informații îndeosebi pentru cei care doresc să vină la Craiova pentru a pleca de pe Aeroportul Internațional și pentru a-și lăsa mașina în siguranță. Reprezentanții municipalității au explicat că vor afișa aceste tarife pe site-ul instituției, neavând până acum solicitări în acest sens.

Un craiovean care locuiește în Timișoara ne-a scris pe adresa de e-mail a redacției, sesizând un aspect destul de important legat de parcarea subterană din municipiu.

Bună ziua. Vă deranjez pentru a afla o informație și, totodată, pentru a vă sesiza un aspect legat de tarifele parcării subterane din Craiova. Acestea nu sunt disponibile în mod oficial pe site-ul Primăriei Craiova, ci numai din surse precum ziare sau hotărâri de consiliu local, despre care noi, cei din afara Craiovei, nu știm dacă sunt actualizate sau nu. Ar fi interesant, atât pentru primărie, cât și pentru cei care doresc să folosească serviciile parcării, ca tarifele practicate aici să fie publice și oficiale, pentru a fi accesibile tuturor. Noi dorim să venim la Craiova pentru a pleca către Liverpool în următoarea perioadă și dorim să ne lăsăm mașina într-un loc sigur. Este foarte greu să aflăm – și încă nu am aflat în mod exact – care sunt tarifele pentru parcare. Sperăm să puteți semnala acest lucru autorităților, pentru că toată lumea are de câștigat”, ne-a scris Ionuț.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vom urca pe site-ul Primăriei toate informațiile legate de tarife”

Primarul interimar al Craiovei a explicat, pentru Jurnalul Olteniei, că aceasta este o solicitare demnă de luat în seamă și că se vor lua măsuri prin publicarea acestor tarife în mod oficial.

Atâta vreme cât este o cerință în acest sens, vom urca pe site-ul Primăriei Craiova toate informațiile legate de tarife și alte lucruri utile și bine de știut despre parcarea subterană”, a precizat Mihail Genoiu.

La parcarea subterană din Craiova sunt practicate, conform regulamentului de utilizare al obiectivului, mai multe categorii de tarife. Parcarea cu plata pe oră, pentru o perioadă de până la două ore, costă un leu, parcarea cu plata pe zi (de la 2 ore până la 5 ore, pe toată durata intervalului), care costă 6 lei, existând și o taxă suplimentară de penalizare pentru depășirea perioadei de valabilitate a tichetului, de 3 lei/ora depășită. De asemenea, sunt disponibile și mai multe tipuri de abonamente, care pornesc de la 50 și ajung la 300 de lei.

Politica