marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severinencele atacă primul turneu semifinal

Handbalistele junioare III de la Clubul Sportiv Școlar Drobeta vor evolua, începând de miercuri, la Sânnicolau Mare, la primul turneu semifinal al campionatului național. Pe lângă gruparea severineană, din grupa a șaptea a acestei faze a competiției mai fac parte gazdele de la CS Unirea Sânnicolau Mare, LPS Iași, CS Danubius 2010 Galați, CSS Constanța și CSO Cugir.

Angrenată pe două fronturi pentru accederea în fazele superioare ale turneelor naționale, după ce la începutul lunii aprilie a reușit calificarea la turneul semifinal I și cu echipa de junioare IV, profesoara Petronela Naum atacă semicercul cu junioarele III pentru o primă calificare. Severinencele au șansa de a pătrunde în primele 16 echipe pe țară, iar antrenoarea Naum este optimistă în potențialul fetelor și spune că echipa merge la Sânnicolau Mare pentru a face o figură frumoasă.

În perioada 19-23 aprilie participăm la primul turneu semifinal de junioare III din acest an competițional. Cu toate că echipa pe care o pregătesc este cu un an mai mic față de vârsta de baza a acestei competiții, sperăm să facem jocuri frumoase, astfel încât fetele să își pună în valoare calitățile motrice și să câștige experiența necesară pentru ca în anul competițional viitor să ajungem în finala pe țară, la nivelul junioarelor III. Am foarte mare încredere în absolut toate sportivele mele și știu că vor face tot posibilul să se claseze pe un loc fruntaș”, a precizat antrenoarea Petronela Naum.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru acest turneu, profesoara Petronela Naum se bazează pe un lot format din 14 sportive: Andreea Vladioniu, Cristina Sipoteanu și Alexandra Priboi – portari; Raluca Baghina – centru; Ariana Cercel, Alexandra Adam, Gabriela Istratie, Denisa Iordache – interi; Amalia Butaliu, Mădălina Perju, Alexandra Sfiea – extreme; Ani Baroga, Adelina Mitroi, Dalia Fetica – pivoți.

Competiția se va desfășura în localitatea Sânnicolau Mare. În cadrul primul turneu semifinal rezervat juniorilor III participă 46 de formații, împărțite în 8 serii a câte 6 echipe, iar primele două se califică la cel de-al doilea turneu semifinal, care va avea loc la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Programul meciurilor pentru echipa CSS Drobeta:

Miercuri, 19 aprilie, ora 15.30: LPS Iași – CSS Drobeta
Joi, 20 aprilie, ora 15.30:
CSS Drobeta – CS Unirea Sânnicolau Mare
Vineri, 21 aprilie, ora 17.00: CSO Cugir –
CSS Drobeta
Sâmbătă, 22 aprilie, ora 10.00: CSS 1 Constanța –
CSS Drobeta
Duminică, 23 aprilie, ora 13.00:
CSS Drobeta – CS Danubius 2010 Galați

Politica