joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minor rănit, după ce a fost acroșat în timp ce traversa neregulamentar

Polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţiei Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi, în Vinerea Mare, despre faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Gorj s-a prezentat un minor, din comuna Scoarţa, însoțit de părinți săi, declarând că a fost victima unui accident de circulaţie produs pe raza comunei.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un bărbat, de 34 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia localității Budieni către Pişteştii din Deal, ar fi acroşat cu partea stângă faţă a autoturismului minorul care se angajase în traversarea neregulamentară a străzii, pe o trotinetă.

Imediat după incident, conducătorul auto l-a transportat pe minor, pe mama şi bunica acestuia la secția Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean Gorj, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, iar după aproximativ o oră s-a prezentat la Serviciul Rutier Gorj unde a anunţat producerea evenimentului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma impactului, minorul a suferit leziuni, fiind transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Bagdasar Arseni București.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

IPJ Gorj

Politica