sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga I Gaz Metan Mediaș – Pandurii Târgu Jiu 3-1 (0-1)/ Au cedat, din nou, după pauză

Învinși etapa trecută cu 3-1, după ce au condus la pauză, elevii lui Stoican au pierdut și partida de la Mediaș cu același scor și tot după ce au intrat în avantaj la cabine.

Dacă la finalul meciului cu Poli Timișoara a pus înfrângerea pe seama celor două cartonașe roșii primite în repriza secundă, echipa gorjeană nu are nicio scuză pentru eșecul de la Mediaș. La fel ca etapa trecută, CS Pandurii Târgu Jiu a condus cu 1-0 la pauză, reușita din partida cu Gaz Metan aparținându-i lui Negruț (43), din penalty. În partea secundă, gorjenii au fost întorși de nou-intratul Eric de Oliveira. În minutul 77, brazilianul i-a pasat lui Munteanu, care a egalat, cu un șut din interiorul careului. Eric și-a adus echipa în avantaj, cu o execuție de efect, de la 20 metri, iar în prelungiri a oferit un assist și lui Sikorski, care a stabilit scorul final. „A fost un meci disputat, mai ales în prima repriză. Intrarea lui Eric a făcut diferența. Știam că ne va pune probleme, am discutat, înainte de meci, acest lucru cu băieții mei, dar, din păcate, n-am reușit să-l blocăm. Eu cred în continuare în această echipă, chiar dacă jucătorii mai fac greșeli”, a declarat antrenorul Flavius Stoican. După eșecul cu Gaz Metan Mediaș, CS Pandurii a rămas pe loc de baraj, iar vineri, de la ora 20:30, va întâlni FC Botoșani, pe Municipalul severinean.

Gaz Metan – Pandurii 3-1

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au marcat: A. Munteanu 77, Eric 84, Sikorski 90+4 / Negruț 43

Gaz Metan: Greab – Crețu, Trtovac, Itoua, Buzean – Munteanu, Bic, Tahar (’46 L. Cristea; ’66 S. Lupu), Curtean – Buziuc (’46 Eric) Sikorski. Antrenor: Cristi Pustai.
Pandurii: L. Popescu (’82 D. Popescu) – Negoiță, Tătaru, Ilie, Buşu – Cioinac, Stana (’90+3 Pârcălabu) – Firțulescu, Păcurar, Hlistei – Negruț (’78 Hamed). Antrenor: Flavius Stoican.
Arbitri: Radu Petrescu – Vladimir Urzică, Gabriel Bârjac
Stadion Gaz Metan, Mediaș, spectatori 1.500

Politica