vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE DOLJ: Cadouri de Paște pentru bătrânii din căminul de la Sadova și pentru copiii săraci

ANIŞOARA STĂNCULESCU, preşedinte OFLDE Dolj : ”Zâmbetul de pe chipul copiilor şi bătrânilor la care am dus cadouri cu ocazia Sărbătorilor de Paşte ne dă puterea să continuăm astfel de acţiuni”

OFLDE DOLJ şi TLDE DOLJ, organizaţii de femei şi tineret ale ALDE Dolj au fost joi în mijlocul unor oameni mai puţin norocoşi, copiii săraci din Sadova şi bătrânii fără familie de la căminul de pensionari din aceeaşi localitate.

Reprezentanţii ALDE au dăruit acestor oameni lucruri care să le facă viaţa un pic mai frumoasă acum de Sfintele Sărbători ale Paştelui.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Caritatea este o valoare liberală. Vom continua să desfăşurăm astfel de acţiuni de caritate şi dincolo de momentele de sărbătoare de peste an. Sunt încă mulţi oameni în nevoie care merită atenţia şi sprijinul nostru”-a declarat preşedinta OFLDE, doamna Anişoara Stănculescu.

ALDE DOLJ, prin organizaţiile sale de femei şi tineret, au lansat un program prin care, pe de-o parte vrea să încurajeze copiii din mediul rural cu rezultate bune la învăţătură iar pe de altă parte să aducă puţină bucurie în viaţa copiilor şi bătrânilor din zonele mai sărace ale judeţului.

Acest Program demarat în preajma Sărbătorilor Pascale va continua pe parcursul întregului an şi nu doar în perioada sărbătorilor.

OFLDE ŞI TLDE DOLJ urează tuturor doljenilor un Paşte Fericit şi îi roagă să găsească puterea de a împărtaşi cu cei mai puţin norocoşi bucuriile şi împlinirile lor.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Politica