joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmii mehedințeni la datorie de Sfintele Sărbători Pascale

Peste 100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți vor fi angrenați în misiuni specifice de asigurare și menținere a ordinii publice, în perioada premergătoare și pe timpul Sărbătorilor Pascale.

Jandarmii vor asigura climatul de ordine și siguranță publică în apropierea mai multor lăcașuri de cult de pe raza județului Mehedinți.

De asemenea, jandarmii vor fi prezenți și în localitățile unde au loc serbări câmpenești (hore populare, baluri) în această perioadă și vor proceda la identificarea, monitorizarea și descurajarea persoanelor și grupurilor care tulbură ordinea şi liniştea publică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Jandarmeria Mehedinţi recomandă cetățenilor care vor participa la slujbele religioase să manifeste calm și înțelegere, să adopte un comportament civilizat și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane ce nu respectă regulile de conviețuire socială.

Totodată, cetățenii sunt sfătuiți să se conformeze indicaţiilor forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă grijă de bunurile personale, să nu lase la vedere, în autoturisme, bunuri de valoare care pot atrage atenția. Cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor adresându-se echipajelor de jandarmi sau prin Sistemul Unic pentru Apeluri deUrgență 112.

Politica