vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PNL Slatina îşi caută membrii din uşă-n uşă, după ce i-a apelat telefonic, dar n-a răspuns nimeni

PNL Slatina îşi caută membrii de partid din uşă-n uşă pentru că nu răspund la telefon când sunt convocaţi la partid, în contextul în care mulţi au părăsit organizaţia după alegerile parlamentare.

Noul preşedinte al PNL Slatina, ales la finalul săptămânii trecute, Sorin Ţârcomnicu, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că mulţi dintre membri n-au răspuns la telefon, atunci când au fost convocaţi de reprezentanţii partidului. El a adăugat că aproximativ 250 de persoane mai sunt în organizaţia municipală a liberalilor, după o serie de plecări din partid, după dezastrul înregistrat la parlamentare. „Peste vreo 250 de membri mai sunt în organizaţie, la ora actuală. 200-250, cam acolo. Nu putem să facem o evaluare exactă pentru că foarte mulţi nu au răspuns la telefoane, atunci când au fost convocaţi. O să demarăm, în scurt timp, contactarea lor la uşa membrului, dacă nu vor răspunde în continuare la telefon. O să trimitem oameni să ne spună dacă mai fac parte din Partidul Naţional Liberal sau nu. Da, numărul membrilor este în scădere. Nu vedeţi şi dumneavoastră câţi au plecat”, a declarat Ţârcomnicu.

Liderul liberalilor olteni a explicat că, în mandatele altor preşedinţi, se obişnuia ca noii membri de partid să fie prezentaţi doar scriptic, fără a şti dacă acele persoane chiar există. „Evidenţele au fost de nebăgat în seamă, până la urmă, pentru că apăreau două mii de membri. Nu vă miraţi! Vechile conduceri veneau şi spuneau că, spre exemplu, au mai băgat 80 de membri. Noi vedeam hârtiile, dar nu vedeam niciodată oamenii. Eu spuneam de fiecare dată ca, atunci când îi primeam, să-i şi vedem dacă sunt ai noştri sau doar hârtii. Aceşti oameni au existat doar pe hârtie. Acum vom face selecţia om cu om. Uşile partidului sunt larg deschise pentru oricine va veni să muncească la Partidul Naţional Liberal. Dar, cine vine va pleca de la zero”, a mai spus Sorin Ţârcomnicu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a fixat şi un obiectiv îndrăzneţ organizaţiei municipale Slatina. „Un obiectiv al mandatului meu este ca la alegerile europarlamentare să ne comportăm cât mai onorabil. Nu pot să dau procente. Vrem să obţinem un scor peste media naţională a partidului”, a conchis preşedintele PNL Slatina.

Politica