sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

“Întoarcerea la apă – Corp, Minte și Spirit”, la Herculane

Oameni de turism și jurnaliști din România, dar și din Tunisia, Spania, Serbia, Bulgaria și Cehia au dezbătut, la sfârșitul săptămânii trecute, posibilitățile de dezvoltare ale stațiunii Băile Herculane. Aceasta, în cadrul celei de-a VII-a ediții a seriei de conferințe organizată de Asociația Pro Turism Herculane, sub denumirea ,,Întoarcerea la apă – Corp, Minte și Spirit @ Herculane”. Evenimentul a fost găzduit de Diana Resort din Băile Herculane.

În cadrul evenimentului, participanților le-au fost oferite toate elementele unui stil de viață sănătos. Oaspeții au putut încerca ore de pilates, un meniu sănătos alcalin sau băuturi naturale proaspete, pregătite special pentru ei.

,,Am încercat în această ediție să oferim oaspeților noștri, atât din țară cât și din afară, o experiență completă a ceea ce înseamnă Herculane, pe lângă sesiunea de discursuri, să viziteze centrele de tratament și centrele spa pentru a vedea că și Herculane are ce să ofere în acest segment aflat în dezvoltare și că în ciuda istoriei sale recente, progrese impresionante au fost făcute aici, iar astăzi se găsesc în Herculane condiții de cazare, masă și tratament la nivel european”, a declarat Marinela Badea, președintă Asociația Pro Turism Herculane

Policlinica Buna Vestire Craiova

Traian Bădulescu, ambasador al stațiunii Băile Herculane, consideră că prin investiții și promovare, stațiunea va reuși să atragă mulți turiști.

La ora actuală, e drept, sunt stațiuni din Europa care au reușit să se dezvolte mai rapid, dar eu cred în Herculane și cred că e vorba doar de câțiva ani. Vreau să felicit societatea Bacolux care a înțeles ce înseamnă să investești și, după cum vedeți, două hoteluri din Herculane chiar sunt reprezentative: Afrodita și Diana. Avem o asociație de promovare a Băilor Herculane, eu cred că stațiunea se va transforma pas cu pas sub ochii noștri”, a declarat Traian Bădulescu, ambasador al stațiunii Băile Herculane.

În cadrul evenimentului au fost oferite și premii celor care s-au implicat în promovarea turismului în stațiunea Băile Herculane.

Politica