Actualitate, Olt, Oltenia, Politică

Fostul deputat Bărbulescu, director la Centrul Regional AFIR Craiova

Fostul deputat Daniel Bărbulescu a fost numit la conducerea Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 4 Sud-Vest Craiova.

Bărbulescu a declarat că numirea sa ca director adjunct a fost făcută pe şase luni, urmând să se înscrie la concursul pentru ocuparea acestui post.

„De luni 3 aprilie, sunt directorul general al Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 4 Sud-Vest Craiova. Sunt cu detaşare pe şase luni, până când se va organiza concursul pentru ocuparea postului. Dacă m-am dus acolo, cu siguranţă că vreau să mă înscriu la concurs”, a declarat Daniel Bărbulescu.

Fost parlamentar de Olt a mai afirmat că prezenţa sa la Centrul Regional AFIR poate fi un avantaj pentru proiectele de dezvoltare a satelor din judeţ.

„Prezenţa mea la Centrul Regional ar putea fi un atu pentru olteni. La această instituţie ajung toate proiectele pe fonduri europene pentru mediul rural atât persoane fizice, cât şi persoane juridice. Deci şi proiectele primăriilor sunt gestionate tot de noi”, a mai spus el.

Daniel Bărbulescu are două mandate de parlamentar, în legislaturile 2008-2012 şi 2012-2016.

Previous ArticleNext Article
Comentarii
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE