sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victorie de trei puncte cu Tricolorul

Voleibaliștii craioveni își mențin seria de victorii în play-off, legând cel de-al treilea succes, după ce s-au impus cu CSM București și Arcada Galați. Ultima victorie a venit în meciul de sâmbătă, din etapa a VII-a, contra Tricolorului Ploiești, disputat în Sala “Ion Constantinescu” din Craiova. Elevii lui Pascu au acumulat toate cele trei puncte din confruntarea cu echipa ploieșteană, trecând de aceasta cu scorul de 3-1. După primul set câștigat de oaspeți cu 25-23, craiovenii s-au descătușat și au fost superiori adversarilor în următoarele trei seturi, adjudecate cu 25-20, 25-16 și 25-11.

„Am obţinut trei puncte foarte importante în economia play-off-ului. Consider că am meritat victoria, am realizat faze spectaculoase, dar avem şi o problemă de concentrare în anumite momente”, a declarat căpitanul echipei craiovene, Laurențiu Lică.

SCM U Craiova continuă să ocupe locul trei în play-off-ul masculin, cu 65 de puncte. Șansele la titlu sunt destul de mici în acest moment pentru formația din Bănie, care are cu cinci puncte mai puțin decât ocupanta primei poziții, Volei Municipal Zalău, și posibilitatea câștigării campionatului în acest sezon depinde de rezultatele acesteia în cele trei etape rămase de disputat în play-off. Totuși, echipa craioveană poate termina pe locul secund, dacă o va întrece până la finalul sezonului pe Arcada Galați, ce deține două puncte avans.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„După un start ezitant, am revenit în joc şi am obţinut o victorie muncită. Trebuie să recunosc că nu a fost un meci foarte bun făcut de noi, dar am evoluat atât cât să câştigăm cele trei puncte. Am obţinut o victorie care ne ţine în luptă să obţinem o medalie cât mai strălucitoare” a spus și Dan Pascu, antrenorul lui SCM U Craiova.

Etapa viitoare Craiova va merge în deplasare la Steaua București. Partida va avea loc, miercurea aceasta, de la ora 19.00. Altfel, voleibalistele de la SCM U Craiova au fost învinse în deplasarea de la SCM Pitești, cu 3-0 (25-13, 25-14, 25-14), iar miercuri urmează să întâlnescă pe teren propriu ACS Penicilina Iași.

Politica