vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doljean în arest pentru șantaj

Polițiști ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega, în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal aflat în lucru, în baza probelor administrate, s-a dispus, ieri, continuarea urmăririi penale faţă de suspectul C.SORIN, 28 de ani, din Băileşti, Dolj pentru săvârşirea infracţiunii de „şantaj”.

Din investigațiile polițiștilor doljeni a rezultat faptul că tânărul de 28 de ani, în data de 04.12.2016, 06.12.2016 şi 07.12.2016, precum şi la începutul lunii aprilie 2017, a exercitat acte de constrângere, prin ameninţare, asupra persoanei vătămate, un bărbat de 27 de ani, din comuna Galicea Mare, Dolj în scopul de a obţine, în mod injust, o sumă de bani, datorită faptului că persoana vătămată ar fi avut, în urmă cu mai mulţi ani, o relaţie cu concubina suspectului.

Astfel, în data de 06.04.2017, ora 18:45, cu sprijinul de specialitate, polițiștii Secţiei 6 Rurală Giubega şi ai Formațiunii de Investigații Criminale  Băileşti  au realizat prinderea în flagrant, în municipiul Craiova, a lui C.SORIN în timp ce primea suma de 250 euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma analizării probatoriului administrat în cauză, a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 ore faţă de C.SORIN, pentru săvârşirea infracţiunii de „şantaj”, acesta  fiind introdus  în C.R.A.P. Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

 

Politica