vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craioveanca Roxana Nedelcu a urcat de două ori pe podium la CN de J3

Medaliile naționale au sosit în Bănie anul acesta și într-o competiție de tenis de masă, grație evoluției bune a jucătoarei Roxana Nedelcu în cadrul Campionatului Național de Juniori 3 (11-12 ani), ce s-a desfășurat recent la Câmpulung Muscel. Sportiva de la CSS Craiova a obținut două distincții de bronz, una în proba individuală și alta în proba de dublu fete. În întrecerea de simplu, Roxana a câștigat patru meciuri, cu Oana Stănușilă (ACS Giurgiu), scor 3-0, Daria Voicu (Stirom București), scor 3-2, Daniela Găină (CSS Slatina), scor 3-1, și Sidonia Moldovan (CS Luduș), scor 3-2. Jucătoarea a pierdut însă în semifinalele competiției contra Ioanei Băiașu (CSM Buzău), care a învins-o cu 3-1.

La proba de dublu, Roxana Nedelcu a făcut echipă cu Alina Moca, de la Romgaz Mediaș, cele două trecând de perechile Demjen K./Stanciu (3-0), Pascui/Comiati (3-0) și Mei-Roșu / Sîngiorzan (3-0). Înfrângerea a venit tot în penultimul act, în fața perechii Demjen Ester / Hilla Beatrice, cu scorul de 3-1. Sportiva craioveană a mai participat la Câmpulung Muscel și în proba de dublu mixt, unde a evoluat alături de Alexandru Roșu (CSA Steaua București), dar cei doi nu au urcat pe podium, în schimb s-au clasat în primele opt echipe.

”Este un rezultat pe care îl merităm. Roxana practică tenis de masă de cinci ani, iar această performanță este dovada seriozității, talentului și efortului depus zilnic la antrenamente. Îmi doresc ca în viitor, împreună să obținem cel puțin aceleași performanțe și de ce nu, să reprezentăm România la competițiile internaționale”, a declarat Cătălin Georgescu, antrenorul Roxanei Nedelcu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica